Til forsidenOm psykisk helse
 


Åpningstid og adkomst:
Jeg har en mindre deltidspraksis ved siden av ledende stilling innen psykisk helsevern. Jeg har også vært sjefpsykolog i mange år. Jeg har timer flere dager i uken på kveldstid, foruten onsdag. Dagtid kun mandager.

Praksisen ligger i Fuglelivn.31c. Parkering i gate. Du ser et rødt hus som du går forbi og en garasje merket 31c. Gå ned trappen til et nytt rødt hus. Der går du til høyre og ned en ny trapp. Venterom ligger der.

Offentlig kommunkasjon: Du kan ta to ulike T-baner og busser. Ca.10 min.gange fra disse.
Pris: 1050 kr for 45 min. Parterapi 1400 kr for 45 min. Timeprisen øker med 100 kr etter kl.16.00
Timer må avbestilles senest 48 timer i forveien (uansett grunn), ellers må de dekkes fullt ut. Timer til mandag må avlyses innen kl.12 på fredag.

Betaling foregår kun kontant via betalingsterminal.


Henvendelse:
Tlf.99.58.16.44

Mail: lisbkr@online.no

Telefon får jeg sjelden tatt. Det letteste er egentlig å sende meg en mail, eller legge beskjed på telefon for kontakt. Bare spør. Hvem kommer til meg?
Jeg pleier å si at når du ikke kommer videre ved å snakke med venner og kjenner du har vansker som hindrer deg i å leve det livet du ønsker, da kan det være meningsfullt å kontakte psykolog.


Jeg behandler individer i alle aldre og par. Alle har ulike problemer og noe mange sier er "men mitt problem er jo ikke så stort tenk på alle andre som trenger det bedre enn meg?". Men du skal kunne leve ditt liv uten de begrensninger dine problemer setter for deg.